Telefon:  +36(70)353-3132

Generálkivitelezés

Generál kivitelezőként elsődleges feladatunk az Ügyfeleink részére teljes körű építőipari szolgáltatást nyújtani. Egy családi ház felépítése rengeteg különböző szakma összehangolását igényli, a tervező asztaltól a kulcsrakész átadásig. Tapasztalt Ügyvezetőnk és több évtizedes építőipari háttérrel rendelkező szakembereink garantálják a pontos és minőségi kivitelezést. Megrendelőinknek csak egy személlyel kell tartania a kapcsolatot, az építkezés teljes időtartama alatt, mindemellett folyamatosan tájékoztatjuk a ház építésének aktuális állapotáról. A generálkivitelezés szolgáltatásunk leveszi Ügyfeleink válláról az építkezéssel járó szervezési, felügyeleti és összehangolási feladatokat. A munkánk végeztével egy kulcsrakész, azonnal költözhető házat adunk át a Megrendelőnk részére.

Keressen minket bizalommal, amennyiben egy minőségi családi házat szeretne, de nem kívánja az építkezéssel járó ezernyi feladatot személyesen irányítani.Kivitelező Mester Kft.

Mobilházak, modulházak

Mobilházak és modulházak építése akár 1 hónap alatt, kulcsrakészen. 4 évszakos lakhatás, nagyon kedvező m2 árakon.

Kivitelező Mester Kft.

Ház építés

Családi házak és fa házak építése, kivitelezése gyorsan és szakszerűen az ügyfeleink igényeinek megfelelően.

Kivitelező Mester Kft.

Szolgáltatásaink

Kútalapozás, generálkivitelezés, nyílászárók beépítése, tetőfedés és felújítás, ács munkák, asztalos munkák, bádogos munkák, hidegburkolás, melegburkolás.

Kivitelező Mester Kft.

Kapcsolat

Keressen minket bizalommal telefonon vagy emailben. Telefon: +36(70)353-3132. Email: kivitelezomester@gmail.com